Càtering

Restaurant La cuineta de l’Ateneu II


És un Servei de Restauració Mixte i Integral, amb Cuina Industrial, Botiga de Venda de Menjar Cuinat, 2 Menjadors de Col·lectivitats i Càtering per distribució de Menjar Cuinat al Major, per poder confeccionar menjar cuinat i preparat in situ i amb servei a domicili, menjador per a col·lectivitats (usuaris de Llars i Pisos), menjador del personal de l’entitat, menjador social, per a persones amb problemàtiques socioeconòmiques, etc... Ubicat al Carrer Providència, 47 i Carrer Vilafranca 6 i 8. 08024 de Barcelona

Totes aquestes instal·lacions i equipaments de tipus industrial, poden permetre arribar a un màxim de 2.000 menjars al dia, tant en fred al buit per guardar, com en calent per servir el menjar el mateix dia.

Actualment compte també amb Servei de Venda de Menjar Cuinat i un Servei de Càtering a l’exterior de migdia i nit.

Amb 2 “Menjadors” per a Col·lectivitats, amb menú especial de 12 a 16 hores, conegut com a “MENÚ SOCIAL” a 4’80 € amb 2 plats + Postres + Beguda, per a persones amb problemàtica socioeconòmica amb risc d’exclusió social o marginació, amb coordinació amb els Serveis Socials del barri .Sempre amb un pressupost previ ajustat, amb proves gratuïtes i sense cap compromís, amb una garantia dels serveis per escrit i una assegurança de Responsabilitat Civil, amb una òptima relació qualitat - preu. Esperant puguin rebre aquest ventall de serveis, en tota la seva amplitud, no només comercial, sinó també d’integració i normalització, per aconseguir una veritable “IGUALTAT EN LA DIVERSITAT”.

Restem a la seva disposició, per ampliar tota la informació que precisin, demanar pressupostos orientatius, com poder fer visites personalitzades. Esperant poder comptar molt aviat amb la seva confiança, per col·laborar amb vostès, els saludem molt cordialment.


P.D: Per contactar amb nosaltres 93-4154617 / 666590495 Raquel Yañez. Fax 93/2189307. Comercial - Rino - 645168682

Contacti amb nosaltres i informeu-vos dels nostres serveis

adminCàtering