Ahir dia 1O d’Octubre de 2023 vam celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental.

I quina millor manera que organitzant la 9ª Jornada: PARLEM OBERTAMENT SOBRE SALUT MENTAL, a la Plaça de la Virreina de Gràcia.

Un acte organitzat per l’Associació Cuida la Vida, Germanes Hospitalàries, Salut mental Gràcia i nosaltres l’Associació Arapdis. Amb la col·laboració d’Activament, Hèstia, l’Associació Insania, Obertament, la Universitat de Barcelona i el Districte de Gràcia.

On micròfon en mà, tota aquella persona que dia a dia lluita, va tenir l’oportunitat de convidar-nos a passar al seu interior i explicar-nos totes aquelles vivències personals, reflexions i la seva pròpia història.

Vam comptar amb la participació de professionals de l’àmbit que, ens van explicar com funcionen les polítiques públiques quan es troben amb persones afectades per algun trastorn mental.

Donem les gràcies a tots/es que hi van estar presents i esperem que us agradés.

I a les valentes i valents que es van posar davant del micròfon obert, no deixeu de participar i expliqueu les vostres experiències, segur que ajudareu a molta gent que actualment ho està vivint amb un mateix, o un familiar o un amic/ga.

G R À C I E S

Acte organitzat per:

@associaciocuidalavida
@hermanashospitalarias
@arapdis
@prelaboralsmg

Amb la col.laboració de:

@activamentcatalunya
@insaniabcn
@obertament_sm
@unibarcelona
@barcelona_cat
@bcn_gracia

#associacioarapdis #salutmental #salutmentalcatalunya #parlemobertament #microfonobert #gentvalenta #trastornsmentals #gràcia #experiencies