El proper 30 de setembre comença el programa formatiu d’Emprenedoria Juvenil Barcelona, que s’emmarca dins el Programa d’Ocupació Jovenil 2014-2019 de FSE que la Comissió Europea ha aprobat per a Espanya “Construiex el teu futur”, que serà impartit per la Fundació INCYDE en col·laboració amb l’Associació ARAPDIS.

El programa, totalment gratuït, es desenvoluparà en aules conjuntes els dilluns i dijoyus a la tarda, de 18h a 20h, i en tutories individuals a les instal·lacions de l’Associació ARAPDIS. La durada del programa serà de 7 setmanes (fins el 14 de novembre).

L’objectiu fonamental del curs és proporcionar una visió global de les diferents àrees funcionals de l’empresa per a poder determinar oportunitats de mercat. Així mateix, el programa ajudarà als participants a ampliar coneixements sobre digitalització, marketing de mitjans socials i digitals i tecnologies web, així com habilitats transversals de comunicació.

Els requisits per poder participar són: ser menor de 30 anys i estar a l’atur. Formalitzada la inscripció, es procedirà a escriure els participants al Sistema de Garantia Juvenil per accedir al curs.