Família d’Arapdis,

Acabem la temporada d’activitats de Ping-Pong amb un torneig final del qual surten els dos guanyadors i els dos finalistes.

Tots tenien moltes ganes de guanyar, però només quatre han estat els que s’han endut els trofeus. Tot i que alguns han tingut molta feina per recuperar obres de teatre, ja que tot l’equip d’usuaris sempre posa tota l’ànima a jugar i divertir-se.

Al setembre comencem la nova temporada i continuarem oferint aquest esport com a activitat a l’SRC per tots els bons moments i valors que transmet.

Com ja sabeu al Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC), oferim l’esport com a activitats setmanals, ja que gràcies a ells també desenvolupem indirectament molts factors, com ara: l’atenció, la concentració, la memòria, etc.

L’esport, a part d’ajudar-nos a portar una vida més sana, ens ajuda a allunyar les emocions negatives, millorar el nostre estat d’ànim…

Fent esport treballem l’equilibri entre ment i cos. I això ens ajuda a generar un major benestar que millora el rendiment i la productivitat.

Per això des de l’SRC. us recomanem que feu alguna activitat, per tal de millorar el nostre benestar.

I si vols participar en el proper torneig, segueix-nos a les nostres xarxes socials i no et perdis cap detall!