AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de Dades Personals

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de A.R.A.P.D.I.S, CIF: G58883588. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició, pot dirigir-se a: C/ VERNTALLAT Nº 9 , 08024  BARCELONA  (BARCELONA ), o bé, enviar un correu electrònic a datos@arapdis.org.

Donar-se baixa de la llista de correu.

Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: baja@arapdis.org.

Avís sobre la confidencialitat de les comunicacions

El contingut d’aquest correu electrònic i dels seus annexes és estrictament confidencial. En el cas que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairíem que ho comuniquéssiu al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.