Aquest passat cap de setmana es va celebrar la XXII Exposició-Concurs de Pintura al Passeig Sant Joan de Barcelona.

Amb un centenar d’artistes exposant, des del carrer Indústria fins a la Diagonal. Quatre trams del Passeig St Joan plens d’obres d’art.

I d’entre elles una de les nostres!

Com bé sabeu, al SRC Gracia, tenim una activitat anomenada “ART DEL FIL” i és d’aquesta, el quadre que ens van convidar a exposar. Gràcies a que el Sr. Guijarro és integrant d’una de les entitats veïnals del barri de Gracia i, promou la col·laboració amb entitats comunitàries.

Li tornem a donar les gràcies per la seva col·laboració  amb els nostres usuaris i usuàries i sobretot per ensenyar-nos aquesta tècnica artística tant curiosa i convidar-nos a exposar un dels quadres que vam fer al centre.

Els nostres usuaris i usuàries ho van fer tant bé que ens van donar un diploma i tot! 

I, què és ART DEL FIL?

Amb aquesta activitat, treballem la psicomotricitat fina, com la sensibilitat, el to muscular i la coordinació viso-espaial d’usuaris amb transtorn mental sever. A partir de petites peces confeccionades amb fil, meticulosament enganxades les unes amb les altres  i elaborades amb eines de fusta de la pròpia creació del Sr.Guijarro, es creen preciosos mosaics de diferents colors i temàtiques.