El proper 30 de març de 2020 comença dos nous programes formatius d’Emprenedoria Juvenil a Barcelona, ​​que s’emmarca en el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 de FSE que la Comissió Europea ha aprovat per a Espanya “Construeix el teu futur”, i que seran impartit per la Fundació Incyde en col·laboració amb l’Associació Arapdis.

Els programes, totalment gratuït, s’impartiran (mentre duri l’estat d’alarma i la necessitat de romandre a casa) via streaming. Estem utilitzant una plataforma que ens permet connectar-se alhora a tots els alumnes d’un curs sense la necessitat que aquests es descarreguin res, només necessiten connexió a internet. Així mateix, aquesta plataforma permet el registre en vídeo de les classes i tutories, compta amb pissarra virtual, pantalla compartida, etc. facilitant la interacció entre professor i alumnat i mantenint la qualitat de la formació. La durada de el programa serà de 6 setmanes (fins al 8 de maig).

L’objectiu fonamental dels curs és proporcionar una visió global de les diferents àrees funcionals de l’empresa per poder determinar oportunitats de mercat. Així mateix, els programes ajudaran als participants a ampliar coneixements sobre digitalització, màrqueting de mitjans socials i digitals i tecnologies web, així com habilitats transversals de comunicació.

 

Calendario Arapdis V

Els únics requisits són: ser menor de 30 anys i estar aturat. Un cop formalitzada la inscripció, es procedirà a inscriure els participants en el Sistema de Garantia Juvenil per accedir a el curs.