Dins del “Programa Operativo de Empleo Juvenil” (POEJ), en el marc d’un protocol de col·laboració entre la “Fundación INCYDE” (Instituto Cameral para la Creación y Desarrollo de la Empresa) i l’Associació Arapdis celebrat el dia 20 de juny de 2023, per al desenvolupament de quatre programes de formació i acompanyament, per a joves fora del marc laboral i estudiantil, amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys.

 

L’objectiu principal d’aquest programa, com en anteriors, és el desenvolupament de competències a nivell d’emprenedoria amb el que els joves poden presentar-se així al món empresarial.

Aquesta col·laboració d’entitats va procurà que el grup de joves sense treball ni estudis en curs, menors de 30 anys que es van inscriure, aconseguissin formar-se en diferents àrees d’emprenedoria com direcció i creació de projectes, màrqueting, finances, innovació, creativitat i transferència tecnològica.

Gràcies a aquesta formació, aquests joves ja emprenedors, han enfortit la seva capacitat per a fer del seu projecte una realitat o inclús ser perfils demandants d’ofertes laborals en Startups.

 

El passat 8 de juny, vam celebrar la cloenda i entrega de diplomes als i les alumnes dels 4 programes formatius d’emprenedoria, acte que va tenir lloc a l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Gracia, amb la presencia de la Consellera del Districte Mercè Saltor, Don Javier Collado President de la Fundación Incyde y en Dr. Ramon Blasi President de l’Associació ARAPDIS.

   

.

 

Enhorabona a tots i a totes!