La Fundació INCYDE anuncia el FÒRUM EMPRENDRE EN LA DISCAPACITAT 2020, en el que s’ està treballant conjuntament amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Fundació La Caixa, Fundació Universia del Banc Santander, RTVE, la Fundació ONCE i l’Associació ARAPDIS, i que se celebrarà els dies 27 i 28 d’octubre a Barcelona. El fòrum és finançat en un 50% pel FSE a través del seu Programa Operatiu POEFE.

L’objectiu és conscienciar sobre la importància d’eliminar les barreres socials i tècniques que impedeixen aconseguir una veritable inclusió, i amb les quals s’enfronten diàriament aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat. És important crear un espai d’escolta entre tots els agents de la societat que provoqui un canvi de paradigma que ajudi a entendre millor la discapacitat i a les persones que formen part del col·lectiu, desembocant en plans d’acció que fomentin la inclusió social de milions de persones.

Es tracta d’un esdeveniment únic, gratuït i de caràcter motivacional i col·laboratiu, que reunirà les institucions i empreses més importants a nivell mundial per abordar temàtiques relacionades amb l’emprenedoria, ocupació, la ciència i tecnologia, en el marc de la lluita contra la desigualtat.

 

EMPRENEDORS DEL FUTUR

Vols formar-te com a Emprenedor del Futur? (Ver PDF)

INCYDE busca persones compromeses amb la inclusió social que vulguin convertir-se en emprenedors per a la seva selecció, formació i impuls en el marc del Fòrum Incyde School Barcelona: Fòrum de Formació en Emprenedoria i Ocupació.

Aquesta convocatòria es dirigeix a emprenedors de la Comunitat Autònoma de Catalunya amb talent i compromís que vulguin rebre formació per part d’experts i assessors homologats per la Comissió Europea.

Pots descarregar aquí el Programa Formatiu (Veure PDF)

En acabar la formació, 4 Emprenedors del Futur seran seleccionats per a ser becats per la Fundació INCYDE amb l’objectiu d’impulsar la seva formació i experiència professional. Així, i sempre d’acord amb els seus estudis i trajectòria laboral prèvia, podran desenvolupar el seu projecte emprenedor en algunes de les infraestructures tecnològiques de la Fundació INCYDE, rebent serveis d’incubació i assessorament tecnològic, o bé podran ampliar la seva experiència professional treballant per compte d’un altre en institucions/empreses de prestigi nacional.